Grand Cafe Noorderpark Grand Cafe Noorderpark is een prachtige locatie in Amsterdam Noord. Nabij het Noorderparkbad en in het Noorderpark. Vanaf de zomer 2017 is het terras van Grand Cafe Noorderpark optimaal te voet en met de fiets te bereiken.
Sneeuwbalweg 5 Amsterdam Amsterdam Netherlands
0204352141

Grand Cafe Noorderpark | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

In 2 dagen tijd, van winter naar voorjaar!🌞

 
 

Donderdag aanstaande BINGO!! Reserveren is handig!!!!!

 
 

Gister is bij ons de Kwiek beweegroute officieel geopend! Sporten met gebruik van straatmeubilair!!Doe je gympen aan, ga sporten en kom daarna een heerlijk bakje koffie drinken.Tot snel!

 
 

Bruiloft, verjaardag of een jubileum; u kunt bij ons terecht! Mail naar info@grandcafenoorderpark.nl en vraag om info! Tot snel!πŸŽ‰

 
 

Dit weekend zaten we vol met bruiloften! Heb jij ook iets te vieren neem dan via onze website www.grandcafenoorderpark.nl contact met ons op of bel: 06-21148089 ( bijna) alles is mogelijk!!

 
 

Gister hebben we een super feest gehad van het bruidspaar J&D. Wilt u ook uw feestje bij ons vieren? Dat kan! Neem via de website contact met ons op!

 
 

Wij zoeken parttimers en oproepkrachten om het team te versterken! Heb je interesse mail naar info@grandcafenoorderpark.nl t.a.v. Jaapjan of annemieke dan gaan wij kijken of we matchen!!

 
 

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten en parttimers!! Stuur je cv naar info@grandcafenoorderpark.nl en wij gaan kijken of we matchen!! Tot snelπŸ‘Š

 
 

Ondanks het weer zijn wij gewoon open!! β˜ƒοΈβ„οΈβ˜€οΈkoek en zopie!

 
 

πŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒwij zijn er klaar voor!!! Tot vanmiddag!